Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - eTwinning Örnek Projeler Dergisi 2022

25.04.2022 139

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde ilimizde yürütülen eTwinning projelerin yer aldığı "eTwinning Örnek Projeler Dergisi" yayınlandı. Dergide okulumuz projelerine de yer verildi. Okulumuz öğretmenlerinden Tülin Çiftçi ve Merve Aydemir Terzi'nin paydaşı olduğu "Değerli Genç" projesi, Tülin Çiftçi'nin yürüttüğü "Değerli Arkadaşlarım - Don't Be Rude Come on Dude" isimli projesi, Fulya Ünsal ve Gurbet Yılmaz'ın beraber uyguladığı "The Taste of Discovering with Games" isimli projesi ve Fulya Ünsal'ın ortağı olduğu "Miracle of 3Rs" isimli projesi de eTwinning örnek projeler dergisinde yer aldı.

Öğretmenlerimizin 2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütmüş olduğu birbirinden değerli projelere sizler de erişmek isterseniz lütfen buraya tıklayınız.

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün dergi ile ilgili haberine erişmek isterseniz lütfen buraya tıklayınız.

Okulumuz öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

25-04-2022