Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine ve öğrencilerimize 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için yardımcı olmaktır.

Misyon: Okulun ve çevrenin tüm olanaklarından yararlanarak, öğrencilerimizin kendilerini özgürce ifade edebilmelerini ve yeteneklerini açığa çıkarmalarını sağlayacak nitelikli ve kaliteli öğrenme ortamları sunmaktır.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: Futsal,Voleybol,Kriket
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri
Proje Çalışmaları: E-Twinning projeleri
Kontenjan Bilgileri: 102
Diğer Hususlar: OKULUMUZ İLÇENİN EN ESKİ ANADOLU LİSESİ´DİR. 1993 YILINDA ANADOLU LİSESİ OLARAK AÇILMIŞTIR. ESKİ ADI SULUOVA ANADOLU LİSESİ´DİR.

WEB - https://suluovaanadolu.meb.k12.tr

Adres - HACIBAYRAM MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO 492 SULUOVA / AMASYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - SULUOVA İLÇESİ,ORTA KARADENİZ´DE AMASYA İLİNİN KUZEY-KUZEY BATISINDA YER ALMAKTADIR.KARADENİZ İKLİMİ İLE KARASAL İKLİM ARASINDA BİR GEÇİŞ DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.İLÇEMİZ KARADENİZ-İÇ ANADOLU VE DOĞU ANADOLU BÖLGELERİNİN KESİŞTİĞİ BİR NOKTADADIR.

Adres - HACIBAYRAM MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO 492 SULUOVA / AMASYA

Ulaşım MERZİFON HAVAALANI­­­­NA 15 DAKİKA,SAMSUN ÇARŞAMBA HAVAALANINA 2 SAAT UZAKLIKTADIR.AYRICA MARMARA BÖLGESİNDEN KARADENİZ BÖLGESİNE,İÇ ANADOLU´DAN DOĞU ANADOLU´YA GİDEN OTOBÜSLER İLÇEMİZDEN GEÇMEKTEDİR.Ayrıca il merkezinden servis imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AMASYA İL MERKEZİNE 25 KM.UZAKLIKTADIR VE İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.